Vores generelle forretnings- og betalingsbetingelser

Dette burde have været skrevet med småt, men vi mener, det er vigtigt, at du er klar over, hvordan vi sammen laver forretning. Læs nedenstående, så der ikke kommer nogen overraskelser.

1.      Generelt

Disse betingelser er gældende for alle, der indgår et abonnement eller på anden måde bestiller en service hos Tekst & Tegn, og træder i kraft ved bestillingen.

2.      Betaling

Ved oprettelse af et abonnement betales der elektronisk med kreditkort. Prisen på abonnementet vil herefter blive trukket på kortet hver måned, og en faktura vil blive tilsendt abonnementsindehaveren. Ved bestilling af anden service betales der enten elektronisk med kreditkort, og faktura fremsendes, ellers fremsendes faktura, hvori der forefindes betalingsoplysninger.

2.1

Ved manglende betaling vil almindelig rykkerprocedure træde i kraft.

3.      Fortrydelsesret

Fortrydelsesret frafalder det øjeblik, der er tilsendt materiale til korrekturlæsning eller sproglig rådgivning. Ved bestilling af online kursus frafalder fortrydelsesretten desuden.

4.      Bindingsperiode

Ved indgåelse af enten abonnementet ”Startpakke” eller ”Business” er der en binding på løbende måned plus 1 måned. Ved indgåelse af abonnementet “Enterprise” er bindingen løbende måned.

5.      Ændring af priser

Ved eventuel ændring af priser på abonnementer vil abonnementsindehaveren blive varslet minimum 30 dage i forvejen.

6.      Ændring af abonnementsordning

Ved skift fra én abonnementsordning til en anden frafalder bindingsperioden.

7.      Tilbagebetaling af eventuelle resterende antal sider

Tekst & Tegn tilbagebetaler ikke eventuelle resterende sider i din abonnementsordning. Det er heller ikke muligt at få et eventuelt antal resterende sider overflyttet til en anden måned.

8.      Tilmelding til nyhedsbrev

Ved indgåelse af et abonnement hos Tekst & Tegn bliver abonnementsindehaveren automatisk tilmeldt Tekst & Tegns nyhedsbrev. Dette kan til hver en tid afmeldes.

Gør som mere end 1.100 andre.
Hent e-bogen med ti typiske sprogbrølere.

Du får KUN e-mails med relevans for din skrivning, og du kan nemt afmelde dig igen.