Om Tekst & Tegn

Hos Tekst & Tegn tilbydes services til både private og virksomheder. Jeg ved, at alle kan have behov for at få læst korrektur på en tekst.

Via de unikke abonnementsservices har du mulighed for at spare en masse penge. Abonnementerne er primært for virksomheder, men er du jobsøgende, studerende el.lign., så er det også en mulighed for dig.

Mit navn er Melissa, og jeg er indehaveren af Tekst & Tegn. Jeg er cand.mag. i Dansk, hvilket vil sige, at jeg har en kandidatuddannelse i faget. Jeg valgte at læse Dansk, da jeg altid har haft en stor passion for det danske sprog, særligt grammatikken. Af denne årsag valgte jeg også at profilere mig sprogligt på uddannelsen. Dansk sprog, grammatik, sætningslære etc. er derfor det, der har fyldt mest på min uddannelse. Da jeg var færdiguddannet, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle arbejde med sproget i tekster via både korrekturlæsning og sproglig rådgivning. Jeg havde nemlig en stærk passion for at gøre tekster bedre, mere præcise og lettere forståelige på denne måde.

Jeg opdagede dog, at mange af de bureauer, der arbejdede med dette, ofte ikke havde den samme vision som mig. Jeg stødte for det første på mange fejl i tekster, hvilket gav mig et indtryk af, at arbejdet ikke blev gjort grundigt nok. Desuden syntes jeg også, at mange af disse bureauer havde mange, kringlede betingelser. Der var mange gebyrer etc., som gjorde priserne meget uigennemskuelige.

Derfor valgte jeg at starte Tekst & Tegn, hvor jeg selv kunne sikre kvaliteten af arbejdet for at skabe professionelle resultater. Her kunne jeg også sørge for at have nogle letforståelige betingelser, hvor kunden på forhånd ved, hvad han/hun skal betale, og der derfor ikke kommer nogen grimme overraskelser.

Følg med for at få ny sprogviden

Jeg er rigtig glad for, at du har valgt at læse med her. Du kan følge med på bloggen, på facebooksiden og på Instagram, hvor der hyppigt opdateres med indlæg med fokus på forskellige sproglige problemer. På Instagram kommer der desuden et fast #fredagstip den sidste fredag i måneden.

Du kan også få e-bogen ’10 Sprogbrølere’ ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Gør som mere end 1.100 andre.
Hent e-bogen med ti typiske sprogbrølere.

Du får KUN e-mails med relevans for din skrivning, og du kan nemt afmelde dig igen.