Privatlivspolitik2018-12-12T19:30:12+00:00

Du og dine data er vigtige at beskytte

Vi vil rigtig gerne passe på dine data, og vi vil også rigtig gerne overholde loven. Derfor kan du nedenfor læse, hvordan vi agter at behandle dine data.

Privatlivspolitik

Hos Tekst & Tegn værner vi ikke blot om de tekster, der ligger foran os – vi værner også om datasikkerhed og fortrolighed. Derfor registrerer og behandler vi personoplysninger i overensstemmelse med de gældende regler i forhold til dette.

Når du er kunde hos Tekst & Tegn, accepterer du, at vi registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Du kan sagtens benytte tekst-tegn.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Tekst & Tegn bruger dog cookies (dette kan du læse mere om i afsnittet nedenfor), men benyttelsen af tekst-tegn.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

For at Tekst & Tegn kan levere abonnementsløsninger, nyheder og andre tjenester, har vi brug for visse personoplysninger, som du selv afgiver, fx når du:
  • Tilmelder dig et nyhedsbrev
  • Opretter et abonnement hos os
  • Deltager i en konkurrence
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
  • I øvrigt giver personoplysninger til os via tekst-tegn.dk eller på anden måde

De personoplysninger, vi indsamler, kan fx være dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende oplysninger, samt oplysninger om din navigation på websitet.

Ved afgivelse af personoplysninger giver du samtykke til, at Tekst & Tegn behandler personoplysningerne, herunder at vi:
  • Registrerer de personoplysninger, du afgiver, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt evt. andre oplysninger
  • Registrerer oplysninger om de køb, du foretager på tekst-tegn.dk

Tekst & Tegn sælger, overdrager eller videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart. Vi opbevarer heller ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. De afgivne personoplysninger opbevares i 5 år, for at opfylde bogføringslovens bestemmelser.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte services til dig samt hjælpe dig i forbindelse med bestilling.

Sociale medier

Vi bruger online tilstedeværelse på sociale netværk og platforme for at kunne kommunikere med både kunder og alle andre, der er interesserede i det, vi laver og til at informere dem om vores tjenester. Når du går ind på de pågældende netværk og platforme, gælder forretningsbetingelserne og retningslinjerne for databehandling for den pågældende udbyder.

Her behandler vi brugernes data, så længe de kommunikerer med os inden for sociale netværk og platforme, f.eks. ved at skrive indlæg på vores online tilstedeværelse eller sende os beskeder.

Du har til enhver tid ret til at:
  • Få oplyst, hvilke personoplysninger Tekst & Tegn har registreret om dig
  • Få rettet ukorrekte eller irrelevante personoplysninger
  • Få overflyttet dine registrerede personoplysninger til tredjemand
  • Bede om at få slettet alle personoplysninger

Du vil til enhver tid kunne trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Tekst & Tegn tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger:

Tekst & Tegn

Lipkesgade 17, 4. tv

2100 København Ø

CVR. nr.: 38864394

Har du spørgsmål, eller vil du gerne henvende dig vedrørende persondata, skal det ske skriftligt til Tekst & Tegn på kontakt@tekst-tegn.dk.

Du kan også læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du kan finde på www.datatilsynet.dk.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Danmark

Vil du have en småkage til kaffen?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. Den gør det desuden muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller fx en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Tekst & Tegn benytter cookies for at forbedre kvaliteten af vores webshop og serviceydelser. Herudover hjælper cookies os med at få et overblik over dine besøg på vores hjemmeside, så vi kan tilpasse din oplevelse på vores hjemmeside og målrette den til dine behov og interesser.

Når du får adgang til vores hjemmeside, sender vores server en cookie til den computer, smartphone eller anden enhed, som du benytter, når du tilgår vores webside. Denne cookie giver os mulighed for at genkende din enhed, men ikke hvem der bruger den.

Afvis eller slet cookies

Hvis du ønsker det, har du altid muligheden for at afvise eller slette cookies på din computer. For at gøre dette skal du ændre indstillingerne i din browser, hvilket er forskelligt alt efter hvilken browser du anvender. Benytter du flere browsere, skal du huske at slette cookies i dem alle. Du skal dog være opmærksom på, at mange funktioner og services ikke længere vil være tilgængelige, da de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg du foretager.

Gør som mere end 1.100 andre.
Hent vores e-bog med ti typiske sprogbrølere.

Vi sender dig KUN e-mails med relevans for din skrivning, og du kan nemt afmelde dig igen.